De verzending van Packaging 2.0 

 

Voor het verzenden van pakketten hebben wij gekozen voor de betrouwbare pakketdienstenservice o.a. PostNL en/of grotere zendingen, zoals palletzendingen, worden met de vrachtauto verzonden.

 

verzendkosten en tarieven:

 

Tot € 120,- (excl. 21% BTW) berekenen wij € 8,95 transportkosten naar alle adressen in Nederland.

 

  • Voor België berekenen wij € 20,00 verzendkosten bij elke bestellingen.

 

Retourneren bij Packaging 2.0

 

U heeft de verplichting om direct na aflevering van de door u bestelde artikelen te beoordelen of de producten aan uw verwachting voldoen. Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 8 dagen na aflevering aan Packaging 2.0 te retourneren. Dit dient vergezeld te gaan met de originele pakbon en/of factuur en bij voorkeur met opgave van reden.

Het retour te zenden artikel dient in de oorspronkelijke, onbeschadigde staat en in de originele verpakking terug gezonden te worden, voorzien van voldoende frankering. Na ontvangst van de retourzending zal deze worden gecontroleerd op gebreken en/of beschadigingen en daarna wordt het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw bankrekening. De eventuele verzendkosten, die zijn berekend om de goederen bij u geleverd te krijgen, zullen niet worden terug betaald.

Indien geleverde artikelen bij ontvangst gebreken vertonen of niet de juiste / bestelde artikelen zijn, dan zullen we deze kosteloos retour halen of kosteloos omruilen.

 

Bovenstaande is niet van toepassing op klant-specifieke aanmaak en/of bedrukte verpakkingsproducten. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze klantenservice ! 

 

Retouradres:

Packaging 2.0 

T.av. Afd. Retouren
Breewei 27 a
8406 EB Tijnje

 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met

telefoonnummer 0857-609 310 of [email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Trustpilot
Copyright 2024 Packaging 2.0 Powered by Lightspeed
iDEAL Bank transfer Invoice MasterCard Visa Visa Electron Maestro American Express Giropay Bancontact
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »