Stofmasker Mondkapje - KN90 Stofmasker Mondkapje - KN90
Stofmasker Mondkapje - KN90 Stofmasker Mondkapje - KN90

Stofmasker Mondkapje - KN90

2,60 1,80 Excl. btw

Het masker is ontworpen om blootstelling aan bepaalde deeltjes in de lucht te helpen verminderen (waaronder fijne stofdeeltjes, “natte” deeltjes en nevel). En beschermd je dus tegen bacteriën en virusdeeltjes. Dit masker heeft een verstelbare neusklem om

+ -
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 1-2 dagen
Stukprijs: €1,80 /
 • Koop 100 voor €1,40 per stuk en bespaar 22%
 • Koop 1000 voor €1,25 per stuk en bespaar 31%

IVM de dynamische prijsvorming in de internationale markt momenteel, werkt Packaging 2.0 met dagprijzen.

Op deze offerte is de huidige dagprijs benoemd.

Omschrijving

 

Wat is een FFP2 Katoenen Masker? 
Het masker is ontworpen om blootstelling aan bepaalde deeltjes in de lucht te helpen verminderen (waaronder fijne stofdeeltjes, “natte” deeltjes en nevel). En beschermd je dus tegen bacteriën en virusdeeltjes. Dit masker heeft een verstelbare neusklem om te zorgen voor een veilige afdichting en dempend schuim voor extra comfort op de neus. Dit masker is te koop in onze webshop en is sterk aan te raden om te dragen tijdens de corona uitbraak.
 
Hoe zet ik het masker veilig op?
Voordat je het masker uit de verpakking haalt, is het van belang om je handen goed te wassen. Haal vervolgens het masker uit de verpakking en zorg dat je alleen de buitenkant van het masker aanraakt. Zet het masker over je mond en bevestig de elastieken achter je oor. Zorg dat de elastieken niet gedraaid zitten en pas eventueel aan. Druk de metalen strip bij de neus aan om zo het masker goed af te sluiten. Test of het masker goed is afgesloten door 3 keer hard uit te ademen in het mondkapje. Als je lucht bij je neus weg voelt glippen kun je de neusstrip aanpassen en kijken of het beter is afgesloten. Raak zo min mogelijk het kapje aan tijdens het dragen. Als je masker vochtig wordt tijdens het dragen is het verstandig om deze te vervangen.
 
Hoe verwijder ik het masker veilig van mijn gezicht?
Om het masker te verwijderen moet je ervoor zorgen om niet het masker aan te raken. Deze kan namelijk besmet zijn. Raak alleen de elastieken aan en verwijder het masker ook door alleen de elastieken van je hoofd te halen. Wanneer het masker van je hoofd is verwijderd, kan je het in een gesloten vuilniszak gooien. Zorg, na het weggooien, dat je je handen weer wast met een alcoholische zeep.
 
Hoe vaak mag ik het mondkapje gebruiken?
Deze mondkapjes zijn voor eenmalig gebruik en mogen ook niet meer dan 1 dag gedragen worden. Er wordt natuurlijk aangeraden om zo min mogelijk naar buiten te gaan tijdens de uitbraak van het virus. Helaas is dit toch vaak niet helemaal te doen. Het is dan ook verstandig om meer dan één mondkapje te kopen wanneer je toch van plan bent om naar buiten te gaan.
 
Zit er een verschil in de pasvorm van FFP2 maskers?
Er zit een verschil in de pasvorm van deze maskers. De maskers kunnen opvouwbaar zijn of kunnen cup-vormig zijn. 
 
Hebben de maskers een keurmerk en moeten ze aan bepaalde normen voldoen?
Alle maskers zijn CE gekeurd. CE-markering is de commerciële markering van de Europese Gemeenschap voor nagenoeg alle apparatuur die wordt verkocht of voor de eerste keer binnen het Europees Economisch Gebied wordt gebruikt. Het is voor de overheid en gebruiker het bewijs dat het product voldoet aan alle van toepassing zijnde richtlijnen op het gebied van veiligheid en compatibiliteit. De maskers moeten daarnaast ook nog voldoen aan een aantal normen. Dit is de EN-149 2001 norm. Deze norm let op de volgende dingen:
 
 • De filter efficiëntie van het masker.
 • De lekkage van het masker
 • Mogelijke hergebruik
 • Reinigings- en desinfecteermaatregelen
 • Ademhalingsintensiteit
 
Al deze normen kunnen vervolgens worden gecategoriseerd. Dit zijn de FFP1, FFP2 en FFP3 maskers. Wij bieden uitsluitend maskers aan die CE zijn gekeurd en aan de EN 149 2001 norm voldoen.
 
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken /

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Trustpilot
Copyright 2024 Packaging 2.0 Powered by Lightspeed
iDEAL Bank transfer Invoice MasterCard Visa Visa Electron Maestro American Express Giropay Bancontact
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »